SJC heeft de eerste wedstrijd van de tweede seizoenshelft gewonnen. In Noordwijk werd het MSC met 3-0 verslagen. Met de overwinning blijft de ploeg van Sjaak Polak de koploper van de Hoofdklasse.

In een matige eerste helft kwam SJC er sporadisch uit. De ploeg uit Noordwijk werd vooral gevaarlijk via Benji Broekhof (dribbel) en Tom Duindam (hard schot). De bezoekers uit Meppel konden daar weinig tegenover stellen. Alleen linksbuiten Mehran Ali Pour Asli werd twee keer dreigend. Eén keer schoot hij in de korte hoek op doelman Kevin Schelvis, zijn tweede kans volleyde hij over.

In de tweede helft kwam het eerste gevaar van SJC. Linksbuiten Steenvoorden schoot van buiten de zestien net naast. Duindam opende na een uur spelen de scoren, door een bal in de korte hoek binnen te glijden. Enkele minuten later zorgde Broekhof voor de 2-0 via een diagonale schuiver. De eindstand kwam op het scorebord door een mooi schot in de kruising van clubtopscorer Duidam.

SJC – MSC 3-0 (0-0)
Goals: Duindam (2), Broekhof

Archieffoto: Johanna Wever