Noordwijk heeft de uitwedstrijd tegen FC ‘s-Gravenzande ruim verloren. De Noordwijkers stonden bij rust met 2-1 achter en konden dit ook in de tweede helft niet meer goedmaken. De ploeg ging uiteindelijk met 6-3 onderuit. Ter Leede heeft minimaal geprofiteerd van het puntverlies van koploper Noordwijk. De ploeg uit Sassenheim bleef steken op een 1-1 eindstand tegen concurrent SteDoCo.

Het verschil met koploper Noordwijk is met het gelijkspel wel geslonken naar twee punten. SteDoCo blijft de nummer drie met één punt achterstand op de Sassenheimers en drie op de koploper uit Noordwijk.

FC Rijnvogels heeft in de Hoofdklasse de eerste overwinning onder trainer Jimmy Simons binnen gesleept. In de eerste helft werd er niet gescoord, maar in het tweede bedrijf vielen er veel doelpunten. Hoewel Argon op voorsprong kwam, was het Rijnvogels dat zich daarna terugknokte in de wedstrijd. Door twee doelpunten van Robbin van Dijk en één van Ivailo Staal liep de ploeg uit naar 1-3. Het slotakkoord was voor Argon waardoor de eindstand 2-3 werd.

Valken ’68 verloor uit in Wassenaar met 3-1 bij SVC ’08. De thuisploeg kruipt daardoor over Valken heen in de Tweede Klasse.

FC ‘s-Gravenzande – Noordwijk 6-3 (2-1)
Goals: Brocker, Westdijk, Le Congé

Ter Leede – SteDoCo 1-1 (0-1)