Katwijk heeft zich na de eerste competitienederlaag van dit seizoen bij Excelsior Maassluis goed herpakt door met 2-3 te winnen in Amsterdam bij AFC. De vijf doelpunten vielen allemaal in de eerste helft. Koploper in de Hoofdklasse, vv Noordwijk, verloor dit seizoen voor het eerst. Uit bij Zwaluwen werd het 2-1. Brayen Bröcker maakte de Noordwijkse treffer.

Valken’68 en Van Nispen hebben beide met een monsterscore weten te winnen. Valken’68 won op bezoek bij Nieuwkoop met 0-5 en Van Nispen deed dat met maar liefst met 0-7, mede door vier doelpunten van Ivo van der Vlugt.

Ter Leede heeft goede zaken gedaan in de top van de Hofdklasse. Het team van Henk Wisman wist bij Swift met 0-2 te winnenoor De doelpunten werden gemaakt door Oussama Siali en Ian van Otterlo.

FC Rijnvogels heeft met 1-1 gelijkgespeeld tegen AFC. Hein van Heek en zijn mannen kwamen op voorsprong door een benutte strafschop van Jaap van Duijn maar nog voor rust werd de gelijkmaker binnengeschoten. Na de thee werd er niet meer gescoord.

Kagia speelde in een doelpuntrijk duel met LSVV’70 uit Leiden met 4-4 gelijk.

AFC – Katwijk 2-3 (2-3)
Goals: Mengerink (2), Schet

Zwaluwen – Noordwijk 2-1 (0-0)
Goals: Bröcker

Swift – Ter Leede 0-2 (0-1)
Goals: Siali, Van Otterlo

FC Rijnvogels – AFC 1-1 (1-1)