Rijnsburgse Boys, Quick Boys en Noordwijk zijn er niet in geslaagd om te stunten in de eerste ronde van de KNVB-beker. Rijnsburgse Boys kon ruim zeventig minuten lang goed mee met eredivisionist Heracles Almelo. Middenvelder Joey Pelupessy zorgde twintig minuten voor tijd voor de 0-1. Vincent Vermeij schoot vlak voor tijd voor de 0-2 eindstand op het scorebord.

Op Nieuw Zuid verloor Quick Boys met 1-3 van FC Volendam. De blauw-witten kwamen na vijf minuten op voorsprong via Yordi Teijsse. Na een rode kaart voor Luis Pedro na ruim een half uur leken de Katwijkers op rozen te zitten. Teije ten Den zorgde echter in de blessuretijd van de eerste helft voor de 1-1.

In de tweede helft maakte Nick Runderkamp de 1-2 voor de Volendammers. Daarna raakten de Katwijkers via Teijsse en aanvoerder Delano a Cohen tweemaal de lat. Één minuut voor tijd zorgde Dylan Mertens voor de 1-3 eindstand.

Fortuna Sittard
Op Sportpark Duinwetering gaf hoofdklasser Noordwijk goed weerstand tegen Fortuna Sittard. In de zeventigste minuut maakte Djibril Dianessy de enige goal van de wedstrijd. In de blessuretijd moest aanvaller Tjeerd Westdijk nog op de goal staan. Doelman Roy Rondeltap raakte in extremis geblesseerd terwijl Noordwijk al drie keer had gewisseld.

Rijnsburgse Boys – Heracles 0-2 (0-0)

Quick Boys – FC Volendam 1-3 (1-1)
Goal: Teijsse

Noordwijk – Fortuna Sittard 0-1 (0-0)