Katwijk heeft zijn koppositie in de Tweede Divisie verstevigd na de 0-1-overwinning tegen HHC Hardenberg. Rijnsburgse Boys won na een lange tijd weer eens. De beloftenploeg van Sparta werd met een 3-1-nederlaag naar huis gestuurd.

Katwijk doet dus goede zaken door ook HHC Hardenberg te verslaan. Het team van Dick Schreuder kwam in de 22e minuut op voorsprong via een kopbal van Bennie van Noord. Deze stand bleef tot het einde op het scorebord staan. Doordat Kozakken Boys en GVVV de punten deelden, staat Katwijk nu vijf punten los.

Weer eens wat te lachen op Middelmors
Rijnsburgse Boys weet weer wat winnen is. Nadat het de laatste weken wat moeizaam ging, werd er vandaag een goede overwinning geboekt tegen Jong Sparta. Rijnsburgse Boys stond met de rust nog met 0-1 achter maar vlak na de thee kon Joel Tillema de gelijkmaker binnenschieten. Door een eigen doelpunt en een goal van invaller Halman werd het uiteindelijk 3-1.

FC Lisse heeft de zure nasmaak van de strafschoppenserie tegen Hoek niet weten weg te spoelen. Het team van Robbert de Ruiter verloor in een doelpuntrijke wedstrijd met 2-3 van Excelsior Maassluis

HHC Hardenberg – Katwijk 0-1 (0-1)
Goal: Van Noord

FC Lisse – Excelsior Maassluis 2-3 (0-1)
Goals: Buijs, Stevens

Rijnsburgse Boys – Jong Sparta 3-1 (0-1)
Goals: Tillema, eigen doelpunt, Halman