Yuri Guijt keert terug op het oude nest bij Quick Boys. Dat heeft zijn huidige club FC Rijnvogels donderdag bekendgemaakt. Guijt genoot zijn jeugdopleiding op Nieuw Zuid, maar speelde de afgelopen twee seizoenen voor Rijnvogels.De middenvelder maakte er nooit een geheim van dat het zijn droom was om terug te keren bij Quick Boys.

Guijt maakte al een aantal seizoenen deel uit van de A-selectie en speelde al een reeks wedstrijden in de hoofdmacht van de blauw-witten. Vanwege een gebrek aan perspectief stapte hij over naar FC Rijnvogels, waar hij een sterke ontwikkeling doormaakte. Guijt scoorde begin oktober in de derby tegen Quick Boys (2-2), evenals afgelopen zaterdag tegen Katwijk (1-2). Morgen volgt een uitgebreide reactie van Guijt.

Rijnvogels maakte ook bekend dat Hendrik van Beelen definitief stopt. De routinier had dit in oktober tegen VIDB, in gesprek met Willem van Zuilen, al onthuld. Eerder deze week was er wel goed nieuws voor Rijnvogels in de vorm van vier contractverlengingen. Thomas Dijk, Martin Onderwater, Orlando Ouwehand en Gert Jan Vlieland hebben toegezegd te blijven op de Kooltuin.

Foto: Kooltuinstrijders

POPULAIRE BERICHTEN