Nigel Hardenberg heeft een nieuwe club gevonden. Hij gaat in navolging van Revinio Morsen aan de slag bij zondaghoofdklasser OFC. Hardenberg was dit seizoen in 25 van de 30 competitieduels van de partij, maar kreeg van FC Lisse geen contractverlenging aangeboden. OFC eindigde afgelopen seizoen als vierde in de Hoofdklasse A.

Het was een verrassend besluit, eind maart, toen Lisse meldde dat Hardenberg weg moet. ,,Het is ook in m’n eigen belang en de club vond het ook voor mijn eigen ontwikkeling beter als ik een andere club ging zoeken. Ze konden mij ook volgend seizoen niet heel veel speeltijd garanderen”, vertelde de aanvaller toen tegen VIDB.

Hardenberg pendelde sinds zijn komst twee seizoenen geleden tussen de bank en de basis. ,,Dat heeft mijn ontwikkeling ook geen goed gedaan. Ik heb voor mijn gevoel ook niet alles kunnen laten zien.”

Lisse maakte ook bekend dat Ruben Guda en Kevin van Vilsteren terugkeren naar FC VVC in Nieuw-Vennep. Eerder werd al duidelijk dat Renaldo Jongebloet naar FC Breukelen gaat. Kevin Weijers en Kevin Winter stoppen.

Foto: Hubert Habers

Schermafbeelding 2015-02-17 om 16.37.59

POPULAIRE BERICHTEN