Een mooi lijstje. Zo kun je het Toto-formulier van deze week gerust noemen. Twee mooie Bollenstreekderby’s maken het rijtje compleet. In Sassenheim gaat FC Rijnvogels op bezoek bij Ter Leede. Op sportpark Duinwetering ontvangt Noordwijk koploper Katwijk. Ook de belangrijke wedstrijd tussen TAC ’90, de koploper van de Tweede Klasse C, en Foreholte heeft een mooie plaats ingenomen. Als jij alle wedstrijden goed voorspelt, dan maak je kans op een heerlijk diner voor twee bij Restaurant Lekker in Noordwijk.

toto10

Je hebt tot aanstaande zaterdag 12.00 uur om jouw voorspelling achter te laten. Gebruik daarvoor de reacties hieronder, onze FacebookpaginaTwitteraccount of Instagramaccount. Je kunt ook je inzending mailen naar [email protected]. Succes!

Restaurant Lekker in Noordwijk heeft een sterk gevarieerde samengestelde kaart. Hieruit zal het voor u moeilijk kiezen zijn en daarom biedt Lekker u ook de gelegenheid voor een ‘shared dining’ te kiezen. Hiermee geeft Lekker u de optie om meerdere gerechten te combineren tot één smaaksensatie. Dit in combinatie met een rijke wijnkaart met vele open wijnen en een trendy en sfeervolle ambiance, staat garant voor een smakelijk avondje tafelen. Voor een aperitief bent u ook welkom in de lounge bar.

vanduynvandergeer

POPULAIRE BERICHTEN