Het is weer tijd voor het moment waar iedereen toch wel een beetje naar uitkijkt. Ondanks dat je zelf jouw eigen voorspelling weet, is het toch altijd de vraag of de Toto gevallen is. Hebben we een winnaar voor het diner bij Het Wapen van Kattuk?

FC Lisse houdt na de 2-3 nederlaag tegen Spakenburg een slechte thuistraditie in stand. Ook het zesde thuisduel tegen de Blauwen bracht de equipe van Robbert de Ruiter geen overwinning.

Noordwijk bewees met de puntendeling tegen XerxesDZB (1-1) niet alleen zichzelf, maar ook de deelnemers van de Toto een slechte dienst. De voorspellingen met een gelijkspel waren namelijk op een hand te tellen.

Ruime cijfers

Teylingen pakte uit tegen UDO. Na een beschamend optreden tegen ASC vorige week (2-2), zegevierde de ploeg van Laurens Mouter ditmaal wel tegen een ploeg uit Oegstgeest: 5-0.

UITSLAG41

De juiste voorspelling was:
2 – X – 1 – 1 – X – 1

Jullie voelen de bui waarschijnlijk al hangen. De Toto is helaas niet gevallen. Maar we hebben goed nieuws! Morgenavond verschijnt er weer een nieuwe Toto. Hou onze site en Social Media-kanalen dus in de gaten.

imagesEeterij Het Wapen van Kattuk is het ideale restaurant na een strandwandeling of een dagje winkelen. Een lekker avondje uit met z’n tweeën of met een gezelschap; genieten van een heerlijk diner. Het Wapen van Kattuk ligt in het centrum van Katwijk aan Zee, pal achter de boulevard.

POPULAIRE BERICHTEN