[slideshow_deploy id=’45842′]

Noordwijk heeft het oefenduel in Spanje tegen Feyenoord met 3-0 verloren. Orkun Kökcü (2) en Bilal Basaçikoglu waren de Rotterdamse doelpuntenmakers.

Het duel in Marbella duurde twee keer dertig minuten. De ploeg van Kees Zethof kwam snel op achterstand in de eerste helft, maar bood de kampioen van Nederland daarin prima partij. Vlak na rust kwamen de Rotterdammers op 0-2 en liepen ze uiteindelijk nog uit tot de 0-3 eindstand.

De twee ploegen zijn allebei in Spanje op trainingskamp om zich voor te bereiden de tweede seizoenshelft. Feyenoord voor de Eredivisie, Noordwijk voor de Hoofdklasse. De Noordwijkers vliegen zondag weer terug naar Nederland. Zaterdag 20 januari opent de ploeg van Zethof de tweede seizoenshelft met een uitduel bij Rijsoord.

Feyenoord – Noordwijk 3-0 (1-0)