FC Rijnvogels heeft ook z’n tweede oefenduel van de voorbereiding gewonnen. Op De Kooltuin won de ploeg van Hein van Heek met 3-1 tegen een selectieteam van Rotterdam Oost. FC Lisse oefende uit bij eersteklasser Montfoort. Daar eindigde de wedstrijd in 0-0.

FC Rijnvogels won de eerste wedstrijd van de oefencampagne met 3-0 van RKAVV en gaf de voorbereiding dinsdagavond dus een goed vervolg. Romano van der Stoep was net als afgelopen zaterdag trefzeker. Ook Jaap van Duijn en Joost Leonard namen een treffer voor hun rekening. Voor Leonard was het zijn eerste goal in het shirt van de Katwijkers.

FC Lisse speelde in aanloop naar de oefenwedstrijd tegen Feyenoord van aankomende zaterdag met 0-0 gelijk in en tegen Montfoort. Doelman Jurrien Nannes wist zich voor de Lissenaren nog te onderscheiden. De keeper stopte een penalty in de tweede helft. Ook nieuwelingen zoals onder andere Bas Buimer, Wesley Storm, Rick Bouwmeister en Hanne Hagary maakten minuten voor de tweededivisionist.

FC Rijnvogels – Selectie Rotterdam Oost 3-1. Goals: Van der Stoep, Van Duijn, Leonard

Montfoort – FC Lisse 0-0