Koploper SJC blijft ongeslagen in de Hoofdklasse. De ploeg van Sjaak Polak won uit bij MSC met 2-3. Hillegom blijft moeizaam draaien in de Eerst Klasse. De withemden gingen met 3-1 onderuit bij Legmeervogels. Teylingen won thuis met 4-2 van laagvlieger Alphen.

SJC blijft ongeslagen koploper in de Hoofdklasse. Tom Duindam (2x) en Dandy Steenvoorden scoorden voor de Noordwijkers. Voor Hillegom begint het seizoen al langzaam uit te draaien op een sof. In Uithoorn verloor het met 3-1 van Legmeervogels.

In de Tweede Klasse versloeg Teylingen de hekkensluiter. In Sassenheim scoorden vier verschillende spelers de vier goals voor de ploeg van Marc van Wonderen. Foreholte beleefde een moeizame middag tegen KDO. Binnen twee minuten kwamen de bezoekers van een 1-1 tussenstand op een 1-3 voorsprong. Daar bleef het bij.

Derde Klasse
In een knotsgekke wedstrijd verloor Warmunda uit bij RKDES. Na een klein kwartier voetballen stonden de Warmonders met 0-2 voor dankzij twee goals van Bilal El Kourami. Nog voor rust stond het alweer 4-2.

Van Nispen (zon.) beleeft een uiterst moeizame start van de competitie. Tegen hekkensluiter FC Aalsmeer kwam het niet verder dan een 1-2 nederlaag.

MSC – SJC (2-3)

Goals: Duindam (2x), Steenvoorden

Legmeervogels – Hillegom (3-1)
Goals: n.n.b.

Teylingen – Alphen (4-2)
Goals: Van Wijk, M. van der Vlugt, Hulsbosch, Langeveld

Foreholte – KDO (1-3)
Goals: T. Arroyo