Ter Leede heeft, ondanks een 2-0 achterstand uit de heenwedstrijd, Staphorst uitgeschakeld. Op de Roodemolen was het lang 0-0 maar in het laatste half uur sloeg de ploeg van Henk Wisman toe. Eerst Siali, toen Bok en in blessuretijd nogmaals Siali bezegelden het lot van de gasten uit Staphorst. In de volgende ronde treft Ter Leede ODIN ’59 voor een plek in de Derde Divisie.

Noordwijk dwong DOVO tot een verlenging. Emiel Wendt kopte in de 78e de 0-1 binnen na een voorzet van Denzel James. Vanaf dat moment kon het in de extra tijd alle kanten op. Het viel verkeerd uit voor Noordwijk. In de 100e minuut scoorde Joshua Patrick de gelijkmaker voor DOVO en in de 113e minuut gooide Quincy Arendts de wedstrijd in het slot. Hij mocht even later ook nog de 3-1 aantekenen tegen het va banque spelende Noordwijk.

Valken ’68 had geen schijn van kans in Hellevoetsluis. Nieuwenhoorn toonde zich wederom effectief door de eerste twee kansen te benutten. Hoewel Valken op slag van rust terugkwam in de wedstrijd kregen de bezoekers in het vervolg de beste kansen. In de absolute slotfase werd het nog 3-1.

DOVO – Noordwijk  3-1 (0-0) n.v. Goal: Emiel Wendt (nog bezig)

Ter Leede – Staphorst 3-0 (0-0). Goals: Bok, Siali (2)

Nieuwenhoorn – Valken ’68 3-1 (2-1). Goal: De Mooij