Quick Boys heeft in de allerlaatste minuten van de wedstrijd de overwinning weten te pakken. Hoewel de ploeg van Jan Zoutman de blessuretijd inging met een achterstand, werd er toch nog met 3-2 gewonnen van Harkemase Boys.

Quick Boys keek in de rust tegen een 0-2 achterstand aan maar kon via Yordi Teijsse vlak na de thee de aansluitingstreffer maken via een strafschop. In de 90e minuut kreeg de ploeg nogmaals een strafschop en wederom scoorde Teijsse. In de vierde minuut van de blessuretijd maakte Arie de Vreugd het feest compleet door Quick Boys naar de overwinning te schieten.

Wederom Zilkse nederlaag
Van Nispen (zat) is na de goede competitiestart tegen de tweede nederlaag aangelopen. De promovendus kwam in de 40e minuut nog wel op voorsprong via een doelpunt van Sven de Ridder, maar in de tweede helft sloeg Be Fair toe door tweemaal te scoren. Hierdoor werd de eindstand 2-1.

Quick Boys – Harkemase Boys 3-2 (0-2)

Goals: Teijsse (2), De Vreugd

Be Fair – Van Nispen (zat.) 2-1 (0-1)
Goal: De Ridder