Ter Leede wist zaterdagmiddag voor het eerst in 2018 een wedstrijd te winnen. De ploeg van Henk Wisman deed dat tegen concurrent Achilles Veen (4-3). De Sassenheimers begonnen matig aan het duel en keken na tien minuten spelen zelfs tegen een 0-2 achterstand aan. Voor rust werd het nog 1-3. Na de thee wist de thuisploeg de wedstrijd om te draaien dankzij een paar fraaie goals.

Binnen tien minuten stonden de bezoekers al met 0-2 voor. Jonathan Robertson was zijn man tot tweemaal toe kwijt en zag dat zijn directe tegenstander, Aerts, een doelpunt maakte en een assist afleverde. Nadat Marc de Kruijs, die volgend seizoen voor Quick Boys gaat spelen, de spanning terugbracht met een fraaie treffer, was het wederom Aerts die Ter Leede pijn deed: 1-3.

Wisman had zijn manschappen voor de tweede helft een duidelijke boodschap meegegeven: gas geven. Jeffrey Bok versierde kort na rust een strafschop en ging zelf achter de bal staan. De buitenspeler faalde niet en schoot vol overtuiging de 2-3 tegen de touwen. Even later was het Oussama Siali die na een fraaie actie de keeper compleet kansloos liet: 3-3. Ian van Otterlo zorgde ervoor dat de drie punten in Sassenheim bleven. Hij schoot tien minuten voor tijd fraai de 4-3 binnen.

Wilt u een uitgebreider verslag van deze wedstrijd zien? Check dan onze Instagram-story!

De 1-2 van Marc de Kruijs.

De fraaie gelijkmaker (3-3) van Ousama Siali.

Interview Jeffrey Bok na afloop van de wedstrijd.

Foto’s: Hans Schalk