Sammy Zandbergen gaat FC Rijnvogels verlaten. Dat heeft de Katwijkse club dinsdag bekendgemaakt. Zandbergen is bezig aan zijn tweede seizoen op de Kooltuin.

Zandbergen kwam als derde van de Zandbergen-broers naar Rijnvogels. Eerder hadden broers Joey en Mitchell de overstap gemaakt. Sammy slaagde er niet in, zoals broer Joey, een vaste basisplaats te veroveren. Zandbergen bonkte dit seizoen wel op de deur van de hoofdmacht en begon een aantal keer in de basis. Coach Hein van Heek roemde ook de ontwikkeling van de aanvallende middenvelder.

Het is nog niet bekend waar Zandbergen zijn carrière gaat vervolgen. Eerder speelde het jeugdproduct van Rijnsburgse Boys ook bij Noordwijk.

Selectie FC Rijnvogels 2016-2017

Nieuw: Jop Verhagen (RKAVV), Mart Spierdijk (Katwijk), Frank Guijt en Thijs van Kruistum (beide B-selectie FC Rijnvogels)

Blijft: Hein van Heek (coach), Sander van der Horst, Mitchell Beijersbergen, Wouter Soomer, Pepijn Kooij, Peter Messemaker, Gert Jan Vlieland, Niels van Veen, Joey Zandbergen, Andreas Stam, Rob Zandbergen, Sonny ten Hoope, Sander van der Gugten, Kevin Wijmer, Pieter van der Breggen

Vertrekt: Orlando Ouwehand (per direct gestopt), Martin Onderwater, Jaco van der Bent, Semmy Zandbergen

POPULAIRE BERICHTEN