In onze samenwerkingen zijn we steeds op zoek naar hoe we jullie, onze trouwe lezers, beter van dienst kunnen zijn. Bijvoorbeeld door nog sneller standen te delen via de samenwerking met Infostrada en Spodavi, maar ook door na te denken hoe we met onze partners iets voor jullie kunnen betekenen. Juist daarom zijn we blij met onze nieuwe samenwerking met Mployment.

Mployment is een snelgroeiend, jong en dynamisch uitzendbureau dat zich voornamelijk richt op mensen binnen de Bollenstreek. Het bedrijf is opgezet door Michael van der Laan, oud-speler van FC Lisse en VV Noordwijk. Van der Laan: ,,Als jong bedrijf waren we op zoek naar een partij die onze vacatures goed onder de aandacht weet te brengen. Voor ons is VIDB die partij. De doelgroep van VIDB sluit perfect aan bij de doelgroep die wij willen bereiken. Het kan niet anders dat er onder de lezers van VIDB behoefte is aan interessante vacatures. Op deze manier kunnen we mooi in die behoefte voorzien.”

Concreet betekent dit dat VIDB de vacatures van Mployment via de site en social media onder de aandacht gaat brengen. Dat doen we middels bannering (zoals onder dit artikel) maar ook met artikelen over de verschillende vacatures. Nu al interesse en zoekende naar een baan? Check dan hier de website van Mployment.

[slideshow_deploy id=’34312′]

POPULAIRE BERICHTEN