Een mooie transfer voor Jordy Groot. De aanvoerder van SJC speelt volgend seizoen voor Quick Boys, de koploper van de Hoofdklasse B. Groot is na Kenneth Misa Danso (Ajax amateurs) de tweede versterking voor volgend seizoen. 

Groot begon met voetballen bij DSOV en debuteerde op zijn vijftiende in de hoofdmacht. Via de jeugdopleiding van AFC belandde hij in 2007 bij SJC, waar hij tot een clubman uitgroeide. Groot speelde al die jaren in de hoofdmacht, op één seizoen bij de zaterdagtak van Voorschoten ’97 na. Nu gaat hij de Lageweg opnieuw verlaten.

De multifunctionele Groot begon bij SJC als linkeraanvaller, maar wordt de laatste jaren vooral als verdediger of middenvelder gebruikt.

Selectie Quick Boys 2016-2017

Nieuw: Kenneth Misa Danso (Ajax amateurs), Jordy Groot (SJC)

Blijft: Jan Zoutman (coach), Delano A Cohen, Jerghinio Sahadewsing, Anthony Bentem, Dennis van der Plas, Henry Opoku, Milan Hoek, Gerard Aafjes, Joey Ravensbergen, Jim Gillissen, Max van Steen, Yordi Teijsse, Jesse Driebergen, Mo el Osrouti, Martijn de Zwart (doorlopend contract)

Vertrekt: Mike Derlagen, Mike Ruijter, Thomas de Vries, Thom de Vries (FC Rijnvogels), Raymon Kuipers (stopt), Stefan van der Plas

Foto: Johanna Wever

POPULAIRE BERICHTEN