FC Lisse had bij winst goede zaken kunnen doen in de streekderby tegen Rijnsburgse Boys. De Lissenaren kwamen ook op voorsprong, maar wisten die niet vast te houden. Het werd 1-1 op de Middelmors, waardoor de ploeg van Sjaak Polak in de laatste twee wedstrijden een achterstand van vier punten op Kozakken Boys moet overbruggen.

Halverwege was het 0-0. De beste kansen waren voor Rijnsburg Boys-spits Dani van der Moot, maar hij wist geen doel te treffen. Kort na rust brak FC Lisse de ban. Spits Maxim van der Meer bracht de bezoekers op 0-1 en daarmee virtueel op twee punten van Kozakken Boys.

Er was FC Lisse veel aan gelegen de voorsprong over de streep te trekken, maar dat lukte niet. Zeven minuten voor tijd schoot Lesly Bakker van afstand de 1-1 binnen.

In de slotfase kregen beide teams nog een kans op de winnende, maar gescoord werd er in extremis niet meer.

Rijnsburgse Boys – FC Lisse 1-1 (0-0)
49. Maxim van der Meer 0-1
83. Lesly Bakker 1-1

Archieffoto: FC Lisse