Het verblijf van Bryan Iliohan op de Boekhorst blijft beperkt tot een halfjaar. De aanvaller gaat na dit seizoen op zoek naar een nieuwe club, zo is door VVSB donderdag bekendgemaakt.

De aanvaller keerde in december terug van een tweeënhalf jaar durend avontuur in de Verenigde Staten en sloot vervolgens eind januari aan bij VVSB. Hij slaagde er echter niet in een plek in de basiself te veroveren en moe(s)t het vooral met invalbeurten doen. “Door de goede prestaties van het bestaande team lag tot dusver een basisplaats nog niet in het verschiet. Hij staat nu open voor een nieuwe uitdaging”, meldt VVSB.

‘Veelzijdige aanvaller’
Iliohan sprak, vlak voordat zijn komst naar VVSB bekend werd gemaakt, uitgebreid met VIDB. Hij beschreef zichzelf toen als een ‘veelzijdige aanvaller’. “Bij FC Lisse was ik vooral rechtsbuiten, maar in Amerika ben ik terug naar de spits gegaan. Dat beviel meer. Je komt vaker in scoringspositie en maakt ook meer doelpunten. Dat neusje voor de goal zit er bij mij wel in.”

De 23-jarige Iliohan was voor zijn Amerikaanse avontuur actief voor FC Lisse, de club waar vader Dennis grote successen kende.

Archieffoto: PR

Lees ook: VVSB vindt gewenste aanvallende versterking: Iliohan sluit per direct aan
Check ook: Iliohan terug op Nederlandse bodem: ‘Het is een prachtig avontuur geweest’


POPULAIRE BERICHTEN