Cerilio Cijntje keert volgend seizoen weer terug op het oude nest. De aanvaller die vlak na dit seizoen zijn contract liet ontbinden bij FC Lisse keert weer terug bij Odin ’59. Vorig jaar bewandelde hij juist de omgekeerde weg. Het verblijf in Lisse blijft dus beperkt tot één seizoen.

Hoewel hij dit jaar 28 duels in actie kwam zag Cijntje geen heil in een langer verblijf bij de derdedivisionist. ,,Ik kan mij niet vinden in de werkwijze van de trainer, Robbert de Ruiter, en heb daardoor steeds minder vertrouwen in hem gekregen. Het komt erop neer dat ik het geloof heb verloren om er volgend seizoen een goed jaar van te maken”, liet de aanvaller een week geleden optekenen op onze site.

Op diens beurt liet ook De Ruiter van zich spreken: ,,Ik denk dat het voor alle partijen het beste is dat de wegen scheiden”, vertelde de oefenmeester aan Voetbal In De Bollenstreek. ,,Cerilio mist vertrouwen van mijn kant, maar hij heeft mij juist nooit kunnen overtuigen dat hij een enorme aanwinst was of een vaste waarde had moeten zijn.”

Toch komen de twee elkaar volgend jaar weer tegen. Odin ’59 promoveerde dit seizoen vanuit de Hoofdklasse naar de Derde Divisie. FC Lisse handhaafde zich in diezelfde divisie door Staphorst in een tweeluik te verslaan.

Foto: Hubert Habers

FC Lisse

Gekomen: Martin van Eeuwijk (Rijnsburgse Boys), Steven Olsthoorn (Katwijk), Brian van der Werff (Ajax amateurs), Kas de Vries (B-selectie)

Vertrokken: Geraldo Alberto Antonio (al eerder gestopt), Mark de Vries (Katwijk), Maik van Zanten (Noordwijk), Mo Messaoud (VVZA), Tom Broekhuizen en Guido Pauw (VVSB), Cerilio Cijntje (Odin ’59)


REACTIES OP DIT ARTIKEL

Programma & Uitslagen

Din. 15 okt.
Oefenwedstrijden
FC Lisse 1-1Quick Boys
Don. 17 okt.
VVSB1-0RKVV DEM
Zat. 19 okt.
Docos 14.30Kagia
Van Nispen (zat.) 14.30Soccer Boys
Valken'68 14.30RCL
VVSB (zat.) 14.30 FC VVC
FC Boshuizen 14.30Warmunda
Zon. 13 okt.
SDO14.00SJC
Forholte 14.00VV Wilhelmus
Hillegom 14.00HMSH
Teylingen 14.00HVV
VVH/Velserbroek 14.00Van Nispen (zon.)