Aanvoerder Tom Zoontjes plakt er nog een jaartje aan vast bij FC Lisse. De verdediger heeft zijn contract met een jaar verlengd en gaat op voor zijn zevende seizoen op Ter Specke. Hij werd de afgelopen drie jaar verkozen tot speler van het jaar van FC Lisse. 

Zoontjes is links achterin een vaste waarde bij FC Lisse. Hij heeft afwisselend Kevin Weijers en Justin Valk aan zijn zijde in het centrum. De voorgaande seizoenen was Zoontjes de eerste van de selectie die zijn contract verlengde. Dit keer had hij bedenktijd nodig. Zijn drukke werk bij Athlon Car Lease en de nieuwe gezinssituatie stemden Zoontjes tot nadenken.

De 29-jarige Zoontjes doorliep de jeugdopleiding van AZ, maar brak in Alkmaar nooit door. Hij werd uitgeleend aan Sparta en speelde later ook nog drie seizoenen voor Telstar. In de zomer van 2009 belandde Zoontjes op Ter Specke.

Zoontjes staat met Lisse momenteel twaalfde en nog net aan de goede kant van de streep. Volgend seizoen worden de plaatsen voor de Tweede Divisie vergeven. Een plek bij de eerste zeven is benodigd.

Foto: Hubert Habers

hoofdsponsorenlisse


REACTIES OP DIT ARTIKEL

Programma & Uitslagen

Di. 10 sept.
Oefenduels
Rijnsburgse Boys4-2VVSB
Noordwijk3-1SJC
Katwijk8-2DEM
Hillegom5-1Kagia
Za. 14 sept.
Noordwijk5-1ASWH
Excelsior Maassluis1-4Katwijk
Barendrecht0-2FC Lisse
Ter Leede3-2Hoek
FC 's-Gravenzande0-1FC Rijnvogels
Quick Boys 0-2Kozakken Boys
IJsselmeervogels1-1Rijnsburgse Boys
Districtsbeker
Valken' 683-3Forum Sport
VVSB (zat.)1-3Zevenhoven
Legmeervogels3-5Kagia
Van Nispen (zat.)2-3Zandvoort
Warmunda3-5KSD-Marine
Zo. 15 sept.
HBS1-0SJC
Districtsbeker
Hillegom2-4HBC
ROAC0-0Foreholte
Teylingen0-2VUC
Van Nispen (zon.)3-1REMO