Kevin Brands heeft per direct z’n voetbalspullen ingeleverd bij bij VVSB. De reisafstand tussen Den Bosch en Noordwijkerhout viel hem toch te zwaar. De Noordwijkerhouters melden tegelijkertijd wel de contractverlengingen van Ruben Valk en Frans van Niel.

De clubloze Brands werd in de zomer verrassend aangetrokken nadat in het voorjaar zijn avontuur bij Bali United was afgelopen. De middenvelder annex aanvaller sloot iets later aan bij de selectie, maar liet in z’n eerste wedstrijden in Noordwijkerhout zien van toegevoegde waarde te zijn. De 30-jarige voetballer kwam in acht competitiewedstrijden tot drie goals. Zijn doelpunt tegen Spakenburg afgelopen zondag bleek zijn laatste wapenfeit in het shirt van VVSB.

Contractverlengingen
De Noordwijkerhouters hebben doelman Valk en middenvelder Van Niel wel kunnen verleiden tot een langer verblijf op De Boekhorst. Valk (24) had nog een contract tot de zomer en tekent voor twee seizoenen bij. De 30-jarige Van Niel speelt al sinds 2008 in Noordwijkerhout. Hij kwam destijds over van de jeugdopleiding van ADO Den Haag. In de tien jaar tijd heeft de middenvelder zich ontwikkeld tot een spelbepaler in de selectie van VVSB.

Selectie VVSB 2019/2020

Blijft: Ruben Valk (2021), Tomas Arroyo, Jelmer Vijlbrief, Tim de Rijk, Danny Bakker, Loyd van der Wilden, Mo El Osrouti, Frans van Niel

Weg: Patrick Batist (Westlandia), Kevin Brands (per direct)

Nieuw: –

Foto: Orange Pictures

Lees ook: ‘FC Lisse logische stap op ‘voetballadder’ voor Duindam’


REACTIES OP DIT ARTIKEL

Programma & Uitslagen

Di. 16 apr.
Districtsbeker
FC 's-Gravenzande4-0Ter Leede 2
Za. 20 apr.
Barendrecht1-1Katwijk
FC Lisse5-0Achilles '29
SJC0-5Eemdijk
DFS Opheusden0-2Ter Leede
TAVV2-5Valken '68
CVC Reeuwijk1-4Van Nispen (zat.)
DWO3-0VVSB (zat.)
Quick Boys2-0Noordwijk
Rijnsburgse Boys3-1De Treffers
Jong Sparta2-1VVSB
Overbos2-7Kagia
TAC '906-1Foreholte
Jong FC Den Bosch2-1FC Rijnvogels
Ma. 22 apr.
Hillegom2-3sv Hoofddorp
ESTO1-1Teylingen
Warmunda3-1Madestein