Alle vier de regioclubs die zondag in actie kwamen, zijn onderuit gegaan. Hillegom, Teylingen, Foreholte en Warmunda wisten allen niet te winnen. Tijdens het carnavalsweekend stond er een inhaalprogramma op de kalender. De desbetreffende wedstrijden werden eerder in december geschrapt vanwege hevige sneeuwval.

Op De Zanderij verloor de ploeg van Arend Jan Kranenburg met 0-1 van Hoofddorp. De Hillegommers zagen hoe mede-degradatiekandidaat Hoofddorp tien minuten voor tijd de winnende wist te maken.

In de Tweede Klasse verspeelde Teylingen in de laatste tien minuten een voorsprong bij RKDEO: 3-2. De Sassenheimers kwamen in Nootdorp nog wel op een 1-2 voorsprong via Dirk Zwetsloot en Pascal de Ridder. Door de overwinning van Pancratius op KDO daalt het elftal van Marc van Wonderen één plekje op de ranglijst. Teylingen staat nu tiende.

Eretreffer
In Voorhout verloor Foreholte met 1-4 van GDA. De Voorhouters lieten vlak na rust binnen tien minuten het duel door hun handen glippen. Na 45 minuten stond het nog 0-0. Tien minuten na rust keek Foreholte plots tegen 0-3 achterstand aan. Jelle Geerlings zorgde voor de enige Voorhoutse treffer.

Warmunda verloor in Langeraar van met 2-0 Altior. De oranjehemden zijn de koploper van de Derde Klasse.

sv Hillegom – Hoofddorp 0-1 (0-0)

RKDEO – Teylingen 3-2 (1-2)
Goals: D. Zwetsloot, De Ridder

Foreholte – GDA 1-4 (0-0)
Goal: Geerlings

Altior – Warmunda 2-0 (1-0)