Bijna alle zondagverenigingen die in actie kwamen zijn onderuit gegaan in hun competitieduels. Alleen Teylingen won in de blessuretijd bij ONA. Van Nispen (zon.) verloor in de Derde Klasse de topper tegen DIOS. Hillegom ging op eigen veld onderuit in de kelderkraker tegen LSVV.

In De Zilk kwam Van Nispen nog wel op voorsprong. Jelle Vleugel mocht in de eerste helft vanaf elf meter aanleggen voor de openingstreffer. Zijn eerste poging ging mis, maar omdat bij de tegenstander een speler te vroeg kwam inlopen, mocht de aanvoerder de penalty nog een keer nemen. Die ging wel raak. Uiteindelijk bleek dat niet genoeg voor de overwinning.

Dedel
In de Eerste Klasse komt Hillegom steeds meer in de problemen. Tegen LSVV ging de ploeg met 2-3 onderuit. De twee goals van Jeroen Dedel hielpen de Hillegommers dus niet. Het elftal van Stefan Teeken blijft nu al zes duels verstoken van een overwinning.

Teylingen won in Gouda met 1-2 van ONA. Jaap Zwetsloot maakte de beide Sassenheimse treffers. De 1-2 viel in de blessuretijd.

Hillegom – LSVV 2-3 (1-2)
Goals: Dedel (2)

Foreholte – Altior 1-4 (1-2)
Goal: T. Arroyo

ONA – Teylingen 1-2 (0-0)
Goal: Zwetsloot (2)

Van Nispen (zon.) – DIOS 1-2 (1-0)
Goals: Vleugel