Hoe steekt de tactiek van jouw favoriete club in de Bollenstreek in elkaar? Wat gaat er bijvoorbeeld in het hoofd rond van trainers als Gert Aandewiel of Robbert de Ruiter? Of een achtergrond artikel over de jeugdopleidingen in onze streek? Een prikkelende column?

Waarschijnlijk lees je dit soort artikelen al een tijdje met plezier op Voetbal in de Bollenstreek. Gelukkig maar, want daarom maken we die ook. En dat doen we met ontzettend veel energie en plezier.

In de toekomst willen we dat alleen nog maar meer gaan doen. Maar hoe blijft VIDB nou een duurzaam platform? Professionele journalisten gaan elk weekend naar voetbalwedstrijden toe om zo snel mogelijk een goed artikel of een paar toffe filmpjes online te zetten. Zij maken VIDB mogelijk. Maar logisch, professionele journalistiek heeft een prijs. Door lid te worden van de VIDB Vriendenclub kunnen wij deze mensen blijven betalen.

Daarom hebben we er vanaf heden voor gekozen om bepaalde artikelen, waar extra tijd in is gestoken, alleen beschikbaar te stellen voor VIDB Vrienden. Als vriend draag je bij aan het maken van VIDB door € 36,- per jaar te betalen.

Hoe?
Hoe werkt het? Ga naar: https://leden.voetbalindebollenstreek.nl/. Daar wijst het allemaal voor zich. Als je jouw ‘contributie’ hebt voldaan, kun je op www.voetbalindebollenstreek.nl inloggen in het menu bij ‘Mijn Account’ met jouw gegevens. Eenmaal ingelogd heb je toegang tot alle artikelen. Hupsakee! En die banners? Die verdwijnen ook nog eens als sneeuw voor de zon.

Oké, laten we het nog een stapje makkelijker maken. Gewoon op de button klikken..

Foto: Orange Pictures

Bekijk ook: ‘In de Taxi met Willem: Bram Meurs’
REACTIES OP DIT ARTIKEL

Programma & Uitslagen

Di. 20 aug.
Oefenduels
Valken '680-1DEM 2
Teylingen 2-0Kagia
Van Nispen (zat.)2-1FC Lisse 2
Wo. 21 aug.
Oefenduels
ARC4-0Foreholte
Do. 22 aug.
Oefenduels
Hoofddorp5-1Hillegom
Za. 24 aug.
Scheveningen14.30Katwijk
Ter Leede14.30VVSB
Hoek14.30FC Lisse
Rijnsburgse Boys15.00De Treffers
Quick Boys15.30Noordwijk
Oefenduels
Noordwijk 210.30Van Nispen (zat.)
FC Rijnvogels11.30SJC
Valken '6812.00Excelsior Maassluis 2
Kagia14.30VVSB (zat.)
Teylingen15.00Ter Leede 2
Zo. 25 aug.
Oefenduels
Hillegom14.00ZSGOWMS
Van Nispen (zon.)14.00Onze Gazellen