Doelman Mustafa Amezrine verwacht na de winterstop weer te kunnen spelen voor Noordwijk. Een MRI-scan heeft uitgewezen dat hij de buitenbanden van zijn knie zwaar heeft verrekt en dat er kraakbeenschade is.

,,Ik richt me op de start van de tweede seizoenshelft”, laat Amezrine weten. ,,Volgens de dokter heb ik zes tot acht weken nodig voor een goed herstel. Nu is het zo dat ik al drie of vier weken rustig aan het opbouwen ben, dus ik verwacht zelf half of eind december weer fit te zijn, maar dan is de winterstop al ingegaan.”

‘Flinke opdoffer’
Amezrine liep de blessure begin oktober op tegen Sliedrecht. ,,Bij een te korte terugspeelbal moest ik me inhouden, terwijl ik al in de lucht hing. Daardoor liep iemand vol tegen mijn knie aan en heeft die een flinke opdoffer gekregen.”

Aanvankelijk was de vrees dat de kruisband beschadigd zou zijn, maar dat blijkt ongegrond. In die zin valt de schade dus mee, iets dat de doelman beaamt. ,,Ik ben blij met de duidelijkheid die de uitslag biedt, anders blijft het maar gissen. Het is dus tegen Sliedrecht gebeurd. Daarna heb ik drie wedstrijden gewoon gespeeld. Niet trainen, op donderdag even tien minuten met het partijspel meedoen en vervolgens op zaterdag gewoon weer aansluiten. Dat lukte wel, maar er kwam maar geen verbetering in de knie. Op gegeven moment hebben we besloten om rust te nemen en de uitslag van de MRI af te wachten.”

Foto: Ron van der Linden


REACTIES OP DIT ARTIKEL

Programma & Uitslagen

Di. 17 sept.
Oefenduel
Quick Boys20.00TOGB
Za. 21 sept.
Katwijk12.30Quick Boys
FC Lisse14.30VVSB
Rijsoord14.30FC Rijnvogels
HVC'1014.30Valken '68
Soccer Boys14.30Kagia
VVSB (zat.)14.30Nieuwkoop
Rijnsburgse Boys15.00Jong Volendam
ONS Sneek15.00Ter Leede
Van Nispen (zat.)15.00DoCoS
SJC (zat.)16.00Warmunda
TEC18.00Noordwijk
Zo. 22 sept.
SJC14.00Quick '20
Hillegom14.00ASC
Foreholte14.00RKDEO
Altior14.00Teylingen
VSV14.00Van Nispen (zon.)