Mustafa Amezrine vertrekt aan het einde van het seizoen bij VV Noordwijk. Dat heeft de koploper van de Hoofdklasse B maandagavond bekendgemaakt. Amezrine speelde vijf seizoenen aan de Duinwetering.

Amezrine licht in een verklaring zijn vertrek toe. Hij wil graag nog een keer van club wisselen. ,,Van vrijwilliger Leen tot en met voorzitter Henk heb ik met iedereen een hele goede band opgebouwd. Het is de duik in het diepe die ik persoonlijk graag nog een keer wil ervaren. Het is een zeer moeilijke keuze die ik heb gemaakt, misschien zelfs wel één van de moeilijkste keuzes uit mijn leven.”

Warme gevoel
De goalie voelde zich erg thuis op de Duinwetering. ,,Ik waardeer vooral de kleine dingen bij de club, het warme gevoel dat iedereen mij geeft, het op een ontspannen manier omgaan met de druk, het gevoel van het komt wel goed. Maar vooral dat iedereen elkaar respecteert zoals hij is”, vertelt de goalie. ,,Ik vertrek dan wel bij vv Noordwijk maar de club zal nooit uit mij vertrekken en altijd in mijn gedachten aanwezig zijn!”

Amezrine doorliep een groot gedeelte van de jeugdopleiding van De Graafschap. Toen zijn contract in 2010 niet werd verlengd, vertrok hij naar SDVB Barneveld. Noordwijk was in 2011 de volgende stap in zijn loopbaan. In de kustplaats was hij al die jaren de onbetwiste nummer één onder de lat.

Foto: Ron van der Linden


REACTIES OP DIT ARTIKEL

Programma & Uitslagen

Din. 15 okt.
Oefenwedstrijden
FC Lisse 1-1Quick Boys
Don. 17 okt.
VVSB1-0RKVV DEM
Zat. 19 okt.
Docos 14.30Kagia
Van Nispen (zat.) 14.30Soccer Boys
Valken'68 14.30RCL
VVSB (zat.) 14.30 FC VVC
FC Boshuizen 14.30Warmunda
Zon. 13 okt.
SDO14.00SJC
Forholte 14.00VV Wilhelmus
Hillegom 14.00HMSH
Teylingen 14.00HVV
VVH/Velserbroek 14.00Van Nispen (zon.)