Assistent-trainer Samir Krupic vertrekt bij Van Nispen (zon.) als rechterhand van Roy Schulpzand. De in Hillegom woonachtige trainer was twee jaar assistent bij de Zilkers. Eerst onder René Ras en het laatste jaar onder Schulpzand. 

Krupic speelde zelf tot z’n 37ste in het eerste van de Zilkse club. In 2016 besloot hij z’n voetbalschoenen in de wilgen te hangen. Hij werd toen eerst trainer van het tweede van de derdeklasser. De laatste twee jaar was hij naast trainer van het tweede ook assistent bij het eerste elftal. Hij zegt nu toe te zijn aan een nieuwe uitdaging.

De Zilkers meldt tegelijkertijd drie nieuwelingen voor aankomend seizoen. Jesse en Jim Oostdam komen van een ander seniorenelftal, Xavi Noltenius van Elsbroek maakt de overstap van de Zilkse jeugd naar het team van Schulpzand. Bij het aantal stoppers hebben ook Jeroen de Groot, Scott Nederstigt, Rajan van Stein en Bastiaan Jansen zich toegevoegd.

Van Nispen (zon.) 2019 / 2020

Blijft: Roy Schulpzand (trainer), Bart Duivenvoorde, Philip Mossel, Joost van Haaster, Ferdy Smit, Jeffrey van der Geest, Stan van Maris, Rico Geerlings, Ted Duivenvoorde, Cody Zonneveld, Bren Zonneveld, Justin Vink, Jeroen van Haaster, Daan van der Linden, Kenny Korfage, Stijn van Saase, Sydney Stemmer, Christiaan van Haaster, Bas Dobbe, Patrick Frumeau, Stan Damen, Marc De Groot, Joost Rie, Jelle Vleugel, Koen van der Linden

Nieuw: Rien de Jong (Hillegom), Xavi Noltenius van Elsbroek (eigen jeugd), Jesse Oostdam (overige senioren), Jim Oostdam (overige senioren)

Vertrekt: Tom van Maris, Mike van Haaster, Marc van Saase, Randy de Jong, Thijmen Pompe, Rick de Groot, Stef Geerlings, Dick Verhoeven, Jeroen de Groot, Scott Nederstigt, Rajan van Stein, Bastiaan Jansen (allen stoppen), Samir Krupic (assistent-trainer, onbekend)

Archieffoto: Trudy van den Berg

Lees ook: ‘Van Nispen (zon.) haalt opgelucht adem: sterkhouders gaan door’


REACTIES OP DIT ARTIKEL

Programma & Uitslagen

Za. 20 jul.
Oefenwedstrijd
Katwijk1-2FC Rijnvogels
Za. 27 jul.
Oefenwedstrijden
Katwijk14.30SJC
ODIN'5914.30Rijnsburgse Boys
Noordwijk14.30FC Volendam
Hercules15.00Quick Boys
Ter Leede15.30VVSB