Marcel Akerboom is ook volgend seizoen de assistent-trainer van vv Noordwijk. De rechterhand van trainer Kees Zethof heeft zijn verbintenis met de koploper van de Derde Divisie met één seizoen verlengd. De oud-voetballer van Noordwijk is sinds een half jaar assistent van de derdedivisionist.

Volgens de club vindt Akerboom het fijn om drie keer in de week met een spelersgroep op het veld te staan en klaar te stomen voor de wedstrijd van zaterdag. De club vindt dat de oud-verdediger zijn ervaringen, die hij opdeed als professional, uitstekend kan overbrengen op de huidige generatie voetballers.

vv Noordwijk 2019 / 2020

Blijft: Kees Zethof (hoofdtrainer), Emiel Wendt (tot medio 2021), Martijn le Congé, Rob Overvliet, Jelle van der Niet, Bryan Bröcker, Maurice van der Neut, Guy Smith, Dylan Rietveld en Nick van Staveren, Raies Roshanali, Tjeerd Westdijk, Thomas Reynaers, Sander Bosma, Mike van Vliet, Marcel Akerboom (assistent-trainer) (allen tot medio 2020)

Nieuw: Huib Oversloot (ARC)

Vertrekt: Denzel James (Sparta Rotterdam), Dennis van Rijn (FC ‘s-Gravenzande), Huig van Duijn (n.n.b.), Maik van Zanten (n.n.b.), Marcley Manuela (Nootdorp), Aron Wijsman (n.n.b.), Kasper Michel (n.n.b.)

Foto: Orange Pictures

Lees ook: ‘Multifunctionele verdediger vertrekt bij Noordwijk’


REACTIES OP DIT ARTIKEL

Programma & Uitslagen

Za. 15 jun.
Sp. Duinwetering
DoCoS14.30VVSB (zat.)