Stefan Kraaijvanger neemt na dit seizoen afscheid van VVSB. De verdediger groeide bij de Noordwijkerhouters de afgelopen jaren uit tot een vaste kracht, maar inmiddels heeft hij plaats moeten nemen op de bank. Op dit moment twijfelt de verdediger nog of hij door blijft voetballen, of dat hij zijn pijlen op het trainersvak gaat richten.

Kraaijvanger kwam in 2009 bij VVSB terecht. Hij begon in het tweede, maar groeide uiteindelijk door naar een belangrijke pion in het eerste elftal van trainer Wilfred van Leeuwen en werd zelfs reserve-aanvoerder. Met de club heeft de verdediger de afgelopen jaren mooie dingen meegemaakt. Zo promoveerde hij met de paars-gelen van de Hoofdklasse naar de Topklasse en uiteindelijk naar de Tweede Divisie. Ook het bekersprookje van vorig seizoen is iets wat hij niet snel zal vergeten.

VVSB

Blijft: Wilfred van Leeuwen (trainer), Vladimir Jozic, Bas Ruigrok, Ruben Valk, Victor Schipholt, Jelmer Vijlbrief, Tim de Rijk, Jordy Zwart, Tommie Bekooij (allen tot 2018), Peet van der Slot en Frans van Niel (beiden tot 2019)

Nieuw: Mo El Osrouti (VVSB), Niels van Pelt (HBS), Menno de Jong (Alphense Boys)

Vertrekt: Giovialli Serbony (Rijnsburgse Boys, per direct), Maikey Parami, Ronald van der Meer, Tom Broekhuizen (SJC), Stefan Kraaijvanger

Foto: Orange Pictures


REACTIES OP DIT ARTIKEL

Programma & Uitslagen

Di. 20 aug.
Oefenduels
Valken '680-1DEM 2
Teylingen 2-0Kagia
Van Nispen (zat.)2-1FC Lisse 2
Wo. 21 aug.
Oefenduels
ARC4-0Foreholte
Do. 22 aug.
Oefenduels
Hoofddorp5-1Hillegom
Za. 24 aug.
Scheveningen0-2Katwijk
Ter Leede2-0VVSB
Hoek1-0FC Lisse
Rijnsburgse Boys2-1De Treffers
Quick Boys1-1Noordwijk
Oefenduels
Noordwijk 21-2Van Nispen (zat.)
FC Rijnvogels1-1SJC
Valken '683-5Excelsior Maassluis 2
Kagia2-0VVSB (zat.)
TeylingenTer Leede 2
Zo. 25 aug.
Oefenduels
Van Nispen (zon.)14.00Onze Gazellen