,,Als je een penalty mist en in de blessuretijd toch de gelijkmaker scoort, geeft dat wel een lekker gevoel”, grijnsde Mitchel Beijersbergen. De aanvaller faalde zes minuten voor tijd vanaf elf meter, maar zorgde er in de 98e minuut voor dat Rijnvogels toch een punt overhield aan het thuisduel met ASWH (2-2).

Ondanks de vier goals vond Beijersbergen dat het publiek niet op een hoogstaande wedstrijd was getrakteerd. ,,Er viel voor beide partijen niets meer te halen en dat zag je wel een beetje terug. Het was in de tweede helft een ‘dooie’ wedstrijd.”

Rijnvogels begon matig en kwam al vlot op achterstand. Daarna nam de thuisploeg volgens Beijersbergen de overhand en maakte Martin Onderwater de 1-1. Vlak voor rust nam ASWH opnieuw de leiding, waarna Beijersbergen dik een uur later het slotakkoord verzorgde. ,,Een intikker”, blikt hij terug. ,,Een lekker gevoel. Ondanks dat het nergens om ging, wil je toch resultaten halen.”

Over het seizoen van Rijnvogels is Beijersbergen content, al ziet hij individueel ruimte voor verbetering. ,,Ik ben redelijk tevreden. Het doel was erin blijven en dat is gelukt. Ik had zelf wel wat meer goals willen maken. Maar het is een niveautje hoger en dan wordt het ook weer moeilijker.” Beijersbergen staat op twaalf treffers.