,,Dit geeft na Quick Boys wel vertrouwen”, glunderde Robert Steemers, aanvaller van Ter Leede. De Sassenheimers herstelden zich van de zeperd in de seizoenopening door bij FC Gravenzande met 2-0 te winnen. Steemers maakten in de tweede helft beide goals.

Ondanks de zege overuigde Ter Leede niet, vond Steemers. ,,Ik geef het een voldoende. Het was niet best en het spel zal echt beter moeten. Deze tegenstander was een maat kleiner dan Quick Boys. We hebben voldoende kansen gekregen. De eerste helft gingen ze er nog niet, de tweede helft gelukkig wel.”

Steemers toonde zich vorig seizoen nog kritisch over zijn eigen rendement. Dat moest omhoog, vond hij. De goals tegen Gravenzande zijn een stap in de goede richting. ,,Ik moet meer goals gaan maken en belangrijker worden.”

Steemers’ eerste goal werd door een tegenstander nog aangeraakt. ,,Maar hij was er sowieso ingegaan”, stelde de Voorschotenaar. ,,De tweede viel na een goede steekpass. Een goede goal.”

Na twee wedstrijden heeft Steemers al een redelijk beeld van de verhoudingen. ,,We zijn geen titelkandiaat, maar moeten wel mee gaan doen om promotie. Daar hebben we genoeg kwaliteit voor. Op voorhand hoop je stiekem wel mee te doen om de titel, maar andere ploegen zijn verder, hebben betere inkopen gedaan. Wij hebben nog tijd nodig.”

Archieffoto: Hans Schalk


REACTIES OP DIT ARTIKEL

Programma & Uitslagen

Di. 17 sept.
Oefenduel
Quick Boys6-2TOGB
Za. 21 sept.
Katwijk0-0Quick Boys
FC Lisse2-4VVSB
FC Rijnvogels3-1Rijsoord
HVC'101-0Valken '68
Soccer Boys1-2Kagia
VVSB (zat.)5-1Nieuwkoop
Rijnsburgse Boys1-1Jong Volendam
ONS Sneek3-3Ter Leede
Van Nispen (zat.)3-1DoCoS
SJC (zat.)2-0Warmunda
TEC1-1Noordwijk
Zo. 22 sept.
SJC3-2Quick '20
Hillegom5-1ASC
Foreholte3-2RKDEO
Altior1-3Teylingen
VSV1-1Van Nispen (zon.)