Dankzij een late goal van Rob Zandbergen heeft Ter Leede drie punten over gehouden aan het duel met Achilles Veen. De thuisploeg won met 2-1. De andere goal kwam op naam van nieuwkomer Omar Limon. Ter Leede houdt daarmee de druk op koploper RKAV Volendam. Die komen zaterdagavond in actie tegen de beloften van Jong Den Bosch. Het verschil tussen de nummer één en twee in de Hoofdklasse bedraagt op dit moment één punt.

In de Derde Divisie won Noordwijk uit bij Harkemase Boys. De koploper kwam al vroeg in de eerste helft op voorsprong na een door Thomas Reynaers ingeschoten pingel. Vlak na rust kregen ook de Friezen een strafschop en kwam daarmee de stand op 1-1. Na een uurtje spelen maakte Nick van Staveren de winnende goal voor de Noordwijkers. In dezelfde competitie verloor FC Lisse met 1-0 van ONS Sneek.

Valken ’68
Een divisie hoger verloor Rijnsburgse Boys met 2-0 van AFC. De Amsterdammers houden daarmee de druk op IJsselmeervogels in de strijd om de titel. De Rijnsburgers staan negende.

In de Tweede Klasse won Valken ’68 de belangrijke uitwedstrijd tegen CVV Berkel. Daarmee geeft de ploeg van Arie van Duijn zichzelf wat meer lucht. Voor de wedstrijd begon stonden de Valkenburgers slechts één punt boven de nacompetitiestreep.

AFC – Rijnsburgse Boys 2-0 (1-0)
Goals: –

Harkemase Boys – Noordwijk 1-2 (0-1)
Goals: Reynaers, Van Staveren

FC Lisse – ONS Sneek 0-1 (0-0)
Goals: –

Ter Leede – Achilles Veen 2-1 (1-0)
Goals: Limon, Zandbergen

FC Rijnvogels – Zwaluwen 2-0 (0-0)
Goals: Van Leeuwen, Van Duijn

CVV Berkel – Valken ’68 0-1 (0-0)
Goals: Van der Bent

Kagia – VEW 1-0 (1-0)
Goals: Ligtenberg

DWO – Van Nispen (zat.) 1-2 (0-2)
Goals: Warmenhoven, R. van der Vlugt

VVSB (zat.) – Alphia 0-0(0-0)
Goals: –

Archieffoto: Hans Schalk

Lees ook: ‘Kharboutli (Teylingen) kiest voor eigen toekomst bij DSOV: ,,Niet iedereen kent mijn situatie”‘


REACTIES OP DIT ARTIKEL

Programma & Uitslagen

Za. 22 jun.
Oefenwedstrijd
Jong ADO Den Haag17.00Rijnsburgse Boys