En weer voegen we twee namen toe aan de selecties van de VIDB Benefietwedstrijd. Dit keer verwelkomen we een speler met een Quick Boys-verleden en eentje met een Noordwijk-verleden. Beiden kenden daarnaast een mooie carriere in het betaalde voetbal. Op vrijdag 19 juni komen Chima Onyeike en Leonard van Utrecht in actie.

Onyeike maakte zijn debuut in het betaalde voetbal voor HFC Haarlem en speelde vervolgens bij FC Dordrecht, Excelsior, VVV, Top Oss en SC Cambuur. Na een korte periode bij Spakenburg streek de boomlange spits neer bij Quick Boys waar hij tot 2011 speelde. In totaal speelde hij 243 wedstrijden betaald voetbal waarin hij 62 keer scoorde.

Leonard van Utrecht kende een zeer opmerkelijke voetbalcarriere. Hij zette zijn eerste stappen op een voetbalveld bij VV Noordwijk waar hij ook zijn debuut in het eerste maakte. Daarna volgde Excelsior en SC Cambuur. Bij Cambuur werd de aanvaller opgepikt door het Italiaanse Padova. Twee jaar speelde Van Utrecht in de serie A. Daarna keerde hij terug bij de club uit Leeuwarden en sloot hij zijn betaald voetbal carriere af bij ADO Den Haag. De rappe aanvaller speelde 286 wedstrijden betaald voetbal waarin hij 36 maal scoorde.

Van Utrecht en Onyeike voegen we toe aan het rijtje van Mike Zonneveld, Edwin van der Sar, Dennis Iliohan en Segun Owobowale. Nog meer redenen dus om op vrijdag 19 juni naar Sportpark de Elsgeest te komen!

 


REACTIES OP DIT ARTIKEL

Programma & Uitslagen

Di. 20 aug.
Oefenduels
Valken '680-1DEM 2
Teylingen 2-0Kagia
Van Nispen (zat.)2-1FC Lisse 2
Wo. 21 aug.
Oefenduels
ARC4-0Foreholte
Do. 22 aug.
Oefenduels
Hoofddorp5-1Hillegom
Za. 24 aug.
Scheveningen0-2Katwijk
Ter Leede2-0VVSB
Hoek1-0FC Lisse
Rijnsburgse Boys2-1De Treffers
Quick Boys1-1Noordwijk
Oefenduels
Noordwijk 21-2Van Nispen (zat.)
FC Rijnvogels1-1SJC
Valken '683-5Excelsior Maassluis 2
Kagia2-0VVSB (zat.)
TeylingenTer Leede 2
Zo. 25 aug.
Oefenduels
Van Nispen (zon.)14.00Onze Gazellen