De overgang van augustus naar september is altijd een symbolische in de voetballerij. De transfermarkt gaat dicht en dat betekent dat clubs hun selecties op orde dienen te hebben. Ook bij VIDB is de selectie versterkt. Henk Kasius heeft definitief de overstap gemaakt naar VIDB en de groep van verslaggevers is uitgebreid met Theo Uphus en Marcel van der Vijver. Op zeer korte termijn hopen we daar nog een aantal namen aan toe te voegen. Stay tuned dus.

Met de komst van Henk hopen we ook onze audiotak naar een hoger plan te tillen. Henk gaat iedere zondagavond het Weekoverzicht voor zijn rekening nemen, waarin we het nieuws van die week en met name het voetbal van de voorbije dagen onder de loep nemen. Daarnaast gaat Henk twee keer per maand met onze hoofdredacteur en eigenaar Gerben Oostdam op pad om VIDB Café te maken. Hierin gaan we om de week de regio in om persoonlijke verhalen op te halen.

Mocht je de eerste afleveringen gemist hebben: geen ramp, je kunt ze terugluisteren door op onderstaande links te klikken. En vergeet niet te abonneren als je altijd een melding wilt ontvangen als we een nieuwe aflevering hebben geüpload.

Een nieuw seizoen betekent ook nieuwe dingen. Naast de twee Podcast-series lanceren we morgen (zaterdag) ook onze nieuwe rubriek: het favoriete elftal van. Let op, deze moet je niet verwarren met een vast item in VIDB Café, waarin we met onze gasten op zoek gaan naar het beste elftal van de Bollenstreek.

In het favoriete elftal van zijn er geen beperkingen en mogen (oud)voetballers uit de regio kiezen uit wie ze maar willen. De aftrap is overigens met twee oud-profs. Eerst komt Mike Zonneveld aan bod en daarna Rob van Dijk.

Tot in de lengte van dagen
Op de plank liggen nog ontzettend veel leuke plannen, maar tegelijkertijd realiseren we ons dat het bouwen aan een duurzame toekomst het beste stapje voor stapje gaat. Ten tijde van Covid is VIDB een tijdje uit de running geweest en dat willen we voor de toekomst te allen tijde voorkomen. Wij hopen nog lang verslag te mogen en kunnen doen van de mooiste amateurvoetbalregio van Nederland. Komend seizoen, maar ook al die jaren daarna.

Mocht je VIDB een tof platform vinden en waardeer je het wat wij doen, dan kun je ons ook steunen. Onlangs hebben wij het VIDB Elftal gelanceerd. Voor slechts elf euro per seizoen – een eurootje per maand – kun je ons helpen om onze beoogde plannen te realiseren. VIDB wil graag kort op het nieuws zitten, in het weekend bij veel wedstrijden aanwezig zijn en jullie daarnaast blijven verrassen met leuke interviews en originele rubrieken. Maar daar zijn ook kosten aan verbonden. Vandaar onze vraag om toe te treden tot het VIDB-Elftal.

Je kunt er bij jouw aanmelding voor kiezen om met jouw naam vermeld te worden op de site. Als je ons liever anoniem steunt, is dat vanzelfsprekend geen probleem. Vind je het wel gaaf om jouw naam in het VIDB Elftal van de Bollenstreek terug te zien, dan maken we dat direct na jouw inschrijving en betaling in orde.

Meld je HIER aan!

De komende tijd zullen we regelmatig updates blijven delen om jullie – onze lezers – mee te nemen in het groeiproces van VIDB. Omdat we het leuk vinden om te doen, maar ook omdat jullie dat verdienen. Op naar weer een mooi seizoen!

VIDB zit in de lift
In het weekend van 2 september had het platform 20.544 views in 24 uur. Dat is een verdubbeling ten opzichte van hetzelfde meetmoment twee weken eerder, toen stond de teller iets boven de 10.000 views. In de tussenliggende week, waarin onder meer speelronde 2 van de Betnation Divisie werd gespeeld, was de groei al zichtbaar: 15.464 views.

Lees ook: Steun VIDB voor slechts 11 euro per seizoen en kom in het VIDB Elftal!


POPULAIRE BERICHTEN