Na de zaterdagse Topklasse ging vandaag ook de zondagse variant van start. VVSB leek tegen HSC ’21 te blijven steken op een gelijkspel, maar twee nieuwkomers maakten in de slotfase het verschil.

VVSB – HSC ’21 2-0 (0-0). Goals: Bekooij, Schell

VVSB begon furieus aan de wedstrijd, maar verzuimde een voorsprong te pakken. In de tweede helft was het initiatief aan HSC ’21, maar ook de Haaksbergers deden er niets mee. Tommy Bekooij (zie foto) begon van de aanwinsten als enige in de basis en maakte uiteindelijk een droomdebuut. Hij tekende in de 88e minuut voor de 1-0. Diep in blessuretijd schoot invaller Olaf Schell, een andere nieuwkomer, op schitterende wijze de 2-0 binnen.

EDO – SJC 4-0 (2-0).

SJC kreeg in zijn eerste bekerwedstrijd een flink pak slaag van het uit de Topklasse gedegradeerde EDO. Hoe gek het ook klinkt, de Noordwijkers deden voor de vorm aardig mee, maar werden pijn gedaan via de zijkanten. EDO verdeelde de doelpuntenproductie netjes over twee helften.

Zwanenburg – SV Hillegom 0-0

SV Hillegom won vorige week met 4-1 van Zwanenburg in de Haarlems Dagblad Cup. Vandaag troffen de ploegen elkaar opnieuw, nu in de Districtsbeker, maar met minder succes. Ondanks veel kansen kwam SV Hillegom niet tot scoren. Het werd 0-0.