Segun Owobowale heeft z’n officiele debuut gemaakt voor NEC in de Jupiler League. De Voorhouter kwam voor de Nijmegenaren in het veld na ruim een uur spelen in de met 3-2 verloren wedstrijd bij Telstar. De 20-jarige aanvaller viel in voor de geblesseerde Mohamed Rayhi. Op dat moment stond het 1-0 in het voordeel van de IJmuidenaren.

Het andere Voorhoutse talent, Stan van Bladeren, maakte ook minuten bij Jong Ajax. Hij won met z’n ploeg met 3-0 van FC Dordrecht. Jong Ajax kruipt daardoor weer dichter naar koploper NEC. Het verschil bedraagt nu vier punten.

Wilfred van Leeuwen (ex-trainer VVSB) won met FC Eindhoven van Cambuur Leeuwarden in de Jupiler League. Mart Lieder maakte in blessuretijd de winnende treffer vanaf de strafschopstip: 2-1. Van Leeuwen staat met zijn ploeg op een stabiele negende plek.