Jeroen Dedel heeft in z’n eerste duel voor SJC z’n nieuwe ploeg gelijk behoedt voor een nederlaag. De hoofdklasser keek in de tweede helft lang tegen een 0-1 achterstand aan. In het laatste schot van de wedstrijd pakte Dedel alsnog een punt voor z’n ploeg.

In de Tweede Divisie wacht VVSB nog op z’n eerste overwinning. In een bizarre slotfase kwamen de Noordwijkerhouters tegen de verhouding in met 2-1 achter. Totdat Tommy Bekooij in de 93e minuut de ploeg van Mark Schenning alsnog vanaf de strafschopstip de 2-2 schonk.

Beker
In de Districtsbeker bewees Selmo Kurbegovic gelijk z’n waarde voor Warmunda. Met twee goals hielp hij zijn nieuwe club langs Toofan. Bilal El Kourami maakte de andere Warmondse goal. De wedstrijd eindigde in 3-1. Foreholte won knap bij eersteklasser FC Boshuizen.

SJC – RKAVV 1-1 (0-0)
Goal: Dedel

TEC – VVSB 2-2 (0-0)
Goals: Koopman, Bekooij