Kagia heeft zich hersteld van de offday van vorige week tegen Zwammerdam. De Lisserbroekers waren voor eigen publiek me 5-2 te sterk voor Roodenburg.

De bezoekers uit Leiden kwamen al vroeg op voorsprong, maar Kagia liet zich niet van de wijs brengen. Door goals van Dirk Jan Ligtenberg (2) en Timo Sluymer werd een 3-1 voorsprong genomen. De aansluitingstreffer van Roodenburg viel op een ongelukkig moment, vlak voor rust, maar het haalde de thuisploeg niet uit zijn ritme.

In de tweede helft stelde Kagia de zege veilig. Invaller Ruud Heuseveldt, vorige week nog ongelukkig spelend tegen Zwammerdam, gaf zijn visitekaartje af. Hij maakte zelf de 4-2 en bereidde de 5-2 van Mark Zonneveld voor.

Trainer Anton Wijsman was een tevreden man. ,,Zeker na vorige week is het zeer welkom dat we op deze manier de overwinning binnenslepen. Er waren wat slordige momenten, zoals de beginfase en de periode vlak voor rust, maar over het algemeen hebben we degelijk en mannelijk gespeeld”, aldus de coach op de website van Kagia.


REACTIES OP DIT ARTIKEL

Programma & Uitslagen

Di. 10 sept.
Oefenduels
Rijnsburgse Boys4-2VVSB
Noordwijk3-1SJC
Katwijk8-2DEM
Hillegom5-1Kagia
Za. 14 sept.
Noordwijk5-1ASWH
Excelsior Maassluis1-4Katwijk
Barendrecht0-2FC Lisse
Ter Leede3-2Hoek
FC 's-Gravenzande0-1FC Rijnvogels
Quick Boys 0-2Kozakken Boys
IJsselmeervogels1-1Rijnsburgse Boys
Districtsbeker
Valken' 683-3Forum Sport
VVSB (zat.)1-3Zevenhoven
Legmeervogels3-5Kagia
Van Nispen (zat.)2-3Zandvoort
Warmunda3-5KSD-Marine
Zo. 15 sept.
HBS1-0SJC
Districtsbeker
Hillegom2-4HBC
ROAC0-0Foreholte
Teylingen0-2VUC
Van Nispen (zon.)3-1REMO