De derby tussen FC Rijnvogels en Ter Leede is geeindigd in 1-1. In een fijne wedstrijd voor de neutrale toeschouwers opende Max van Steen binnen zes minuten de score voor de thuisploeg. Vlak na rust kwam Ter Leede op gelijke hoogte via Ian van Otterlo. Daar bleef het ook bij op De Kooltuin.

Voor de tweede week op rij heeft Hoek punten afgesnoept van club uit de Duin-en Bollenstreek. Vorige week speelden de Zeelanders met 1-1 gelijk tegen Noordwijk. Tegen Quick Boys werd het deze zaterdagmiddag 3-3. Kay Tejan leek in de blessuretijd van de wedstrijd de grote man te worden met zijn 2-3 van de strafschopstip. Reguillo Vandepitte maakte in de 96e minuut de 3-3.

In Lisse was Luca Tarani de grote man bij de thuiswedstrijd tegen Ajax (ama.). De pijlsnelle aanvaller zorgde mede dankzij twee goals van zijn voet voor de 3-1 overwinning op de Amsterdammers. Kagia haalde deze zaterdagmiddag uit tegen de zaterdagtak van Pancratius. In Lisserbroek werd het 5-1.

Hoek – Quick Boys 3-3 (1-2)
Goals: Maynard, eigen goal

FC Lisse – Ajax (ama.) 3-1 (2-1)
Goals: Tarani (2), De Loor

FC Rijnvogels – Ter Leede 1-1 (1-0)
Goals: Van Steen (FC Rijnvogels), Van Otterlo (Ter Leede)

DoCoS – Valken ’68 2-0 (0-0)