Valken ’68 start het seizoen op zaterdag 22 september met een derby thuis tegen UVS. De KNVB maakte vrijdagochtend de competitieschema’s bekend voor alle klassen onder de Hoofdklasse. De return tegen de Leidenaren vindt plaats op zaterdag 9 februari.

In de Derde Klasse zaterdag staat de derby tussen de zaterdagtakken van Van Nispen en VVSB ingepland voor zaterdag 3 november. De wedstrijd wordt gespeeld in De Zilk. Op zaterdag 26 januari ontmoeten de twee ploegen elkaar weer in Noordwijkerhout. Kagia begint met een uitwedstrijd tegen DEM.

Hillegom
Hillegom kan zondag 9 oktober met rood omcirkelen in de agenda. Dan spelen de Hillegommers op De Zanderij tegen het FC Boshuizen van Marcel IJzendoorn. De Leidse oefenmeester was de afgelopen vier jaar trainer van Foreholte. De Hillegommers starten het seizoen met een uitduel tegen Legmeervogels.

Update: 

Ook de programma’s van Foreholte, Teylingen, Van Nispen en Warmunda zijn toegevoegd door de KNVB. 

Teylingen en Foreholte zullen het op 4 november voor het eerst tegen elkaar opnemen in Sassenheim. De ontmoeting in Voorhout zal plaatsvinden op 27 januari. De Voorhouters openen het seizoen met een thuiswedstrijd tegen DOSR. De Sassenheimers starten de competitie ook met een thuiswedstrijd. Laakkwartier zal de opponent zijn.

In de Derde Klasse zondag zullen er ook derby’s plaatsvinden. Van Nispen speelt op 28 oktober op het eigen sportpark tegen Warmunda. Het is nog niet zeker of de twee elkaar later in het seizoen weer tegenkomen. Na de winterstop wordt de competitie namelijk gesplitst. Het linkerrijtje strijdt met elkaar om het kampioenschap en het rechterrijtje om lijfsbehoud.

De ploeg uit De Zilk opent het seizoen met een thuiswedstrijd tegen Voorschoten’97. De Warmonders, getraind door Ayhan Gargilli, openen ook met een thuiswedstrijd.

Foto: Saam de Mooij

Lees ook: ‘Vrijheid in het hoofd betekent vrijheid in het veld voor Lovecchio’
POPULAIRE BERICHTEN