Zoals eerder aangekondigd, vallen gedurende de tweede seizoenshelft maandelijks twee VIDB Vrienden in de prijzen. Beiden mogen € 100,- uit gaan geven. De een bij De Lange Sport, de ander bij L.J. Sport. Waarom? Omdat we het waarderen dat zij ons steunen met hun bijdrage van € 36,- per jaar zodat wij ons kunnen blijven ontwikkelen.

Waardeer jij het ook wat we doen bij VIDB en wil je een bijdrage leveren? Lid worden kan eenvoudig via de knop onder dit artikel. En oja, log je met jouw gegevens in op vidb.nl dan zie je geen banners meer! De twee winnaars van de maand april zijn: Marcel Minke en Tom van Maris. Van harte mannen!

,,Ik ben natuurlijk ontzettend blij met de cadeaubon, dat komt altijd goed van pas!”, aldus Minke. ,,Ik ben lid van Voetbal in de Bollenstreek omdat ik een echte voetballiefhebber ben en al het nieuws in deze streek op de voet wil volgen. Zelf ben ik jaren lid geweest van Foreholte. Daar heb ik gekeept en ben ik een tijd grensrechter van het eerste geweest.”

,,Ik woon in Sassenheim en toen mijn twee kinderen gingen voetballen, zijn zij lid geworden van Teylingen. Daar ben ik nu dus wekelijks te vinden. Teylingen is een gezellige vereniging, waar ik me goed thuis voel. Ik geef ook training aan de jeugd en op zondag ga ik graag naar Teylingen 2 en Teylingen 1 kijken. Verder ben ik een trouwe supporter van Rijnsburgse Boys, ik probeer iedere thuiswedstrijd te bezoeken.”

Ook de andere winnaar is maar al te blij met zijn prijs. ,,Ben lid geworden van VIDB, omdat ik vind dat jullie goed bezig zijn met de website. En ik vind juist ook leuk dat de kleinere club in de spotlights staan”, zegt Van Maris. ,,Zelf ben ik keeper van Van Nispen 1 (zo). Helaas hebben we een zeer slecht seizoen, maar we hebben handhaving gelukkig nog steeds in eigen hand.”

Ook vriend worden van VIDB? Klik hieronder en de rest spreekt voor zich!
REACTIES OP DIT ARTIKEL

BEDRIJF VAN DE MAAND

Programma & Uitslagen

Za. 7 dec.
Excelsior'31 14.30FC Lisse
Ter Leede 14.30VVOG
SC Feyenoord 14.30FC Rijnvogels
SVC'0814.30Kagia
Valken'68 14.30DoCoS
VVSB (zat.) 14.30Be Fair
Roodenburg 14.30Warmunda
IJsselmeervogels 15.00Noordwijk
Quick Boys 15.00Excelsior Maassluis
Rijnsburgse Boys 15.00TEC
Sparta Nijkerk 15.00VVSB
Van Nispen (zat.) 15.00Westlandia
Koninklijke HFC 15.30Katwijk
SV Hillegom 18.00Teylingen
Zo. 8 dec.
SJC14.00RKAVV
Foreholte14.00Concordia
Zwanenburg 14.00Van Nispen (zon.)