Zoals eerder aangekondigd, vallen gedurende de tweede seizoenshelft maandelijks twee VIDB Vrienden in de prijzen. Beiden mogen € 100,- uit gaan geven. De een bij De Lange Sport, de ander bij L.J. Sport. Waarom? Omdat we het waarderen dat zij ons steunen met hun bijdrage van € 36,- per jaar zodat wij ons kunnen blijven ontwikkelen.

Waardeer jij het ook wat we doen bij VIDB en wil je een bijdrage leveren? Lid worden kan eenvoudig via de knop onder dit artikel. En oja, log je met jouw gegevens in op vidb.nl dan zie je geen banners meer! De twee winnaars van de maand april zijn: Marcel Minke en Tom van Maris. Van harte mannen!

,,Ik ben natuurlijk ontzettend blij met de cadeaubon, dat komt altijd goed van pas!”, aldus Minke. ,,Ik ben lid van Voetbal in de Bollenstreek omdat ik een echte voetballiefhebber ben en al het nieuws in deze streek op de voet wil volgen. Zelf ben ik jaren lid geweest van Foreholte. Daar heb ik gekeept en ben ik een tijd grensrechter van het eerste geweest.”

,,Ik woon in Sassenheim en toen mijn twee kinderen gingen voetballen, zijn zij lid geworden van Teylingen. Daar ben ik nu dus wekelijks te vinden. Teylingen is een gezellige vereniging, waar ik me goed thuis voel. Ik geef ook training aan de jeugd en op zondag ga ik graag naar Teylingen 2 en Teylingen 1 kijken. Verder ben ik een trouwe supporter van Rijnsburgse Boys, ik probeer iedere thuiswedstrijd te bezoeken.”

Ook de andere winnaar is maar al te blij met zijn prijs. ,,Ben lid geworden van VIDB, omdat ik vind dat jullie goed bezig zijn met de website. En ik vind juist ook leuk dat de kleinere club in de spotlights staan”, zegt Van Maris. ,,Zelf ben ik keeper van Van Nispen 1 (zo). Helaas hebben we een zeer slecht seizoen, maar we hebben handhaving gelukkig nog steeds in eigen hand.”

Ook vriend worden van VIDB? Klik hieronder en de rest spreekt voor zich!
REACTIES OP DIT ARTIKEL

Programma & Uitslagen

Di. 17 sept.
Oefenduel
Quick Boys20.00TOGB
Za. 21 sept.
Katwijk12.30Quick Boys
FC Lisse14.30VVSB
Rijsoord14.30FC Rijnvogels
HVC'1014.30Valken '68
Soccer Boys14.30Kagia
VVSB (zat.)14.30Nieuwkoop
Rijnsburgse Boys15.00Jong Volendam
ONS Sneek15.00Ter Leede
Van Nispen (zat.)15.00DoCoS
SJC (zat.)16.00Warmunda
TEC18.00Noordwijk
Zo. 22 sept.
SJC14.00Quick '20
Hillegom14.00ASC
Foreholte14.00RKDEO
Altior14.00Teylingen
VSV14.00Van Nispen (zon.)