Zoals eerder aangekondigd, vallen gedurende de tweede seizoenshelft maandelijks twee VIDB Vrienden in de prijzen. Beiden mogen € 100,- uit gaan geven. De een bij De Lange Sport, de ander bij L.J. Sport. Waarom? Omdat we het waarderen dat zij ons steunen met hun bijdrage van € 36,- per jaar zodat wij ons kunnen blijven ontwikkelen.

Waardeer jij het ook wat we doen bij VIDB en wil je een bijdrage leveren? Lid worden kan eenvoudig via de knop onder dit artikel. En oja, log je met jouw gegevens in op vidb.nl dan zie je geen banners meer! De twee winnaars van de maand maart zijn: Ramon Admiraal en Dolf Beuk. Van harte mannen!

Beide heren zijn maar al te blij met hun prijs. ,,Wat leuk dat ik een prijs win, ik doe vaak mee aan jullie Toto”, vertelt Dolf. ,,Helaas ontbreekt het mij aan voldoende voetbalkennis om dat eens te winnen, dus daarom extra leuk dat het op deze manier wel lukt. Ik ben al vriend van VIDB vanaf het eerste uur en een fanatiek supporter van de VV Noordwijk. Het is heerlijk om het voetbal in de bollenstreek via jullie site te kunnen volgen. Ga zo door!!”

Ramon had direct al een bestemming op het oog om zijn 100 euro te besteden. ,,Ik was al sneakers aan het bekijken op de website van Sport2000, heb wel wat gezien. Het worden waarschijnlijk lichte sneakers voor de zomer. Morgen ga ik even bij Arthur de Lange kijken wat hij heeft. Binnenkort ga ik op vakantie, dus dan kunnen ze mooi mee. Ik ben lid geworden van VIDB om het mooie initiatief te ondersteunen, want voetbalnieuws uit de Bollenstreek vind ik erg interessant en journalistiek kost nu eenmaal wat.”

Ook vriend worden van VIDB? Klik hieronder en de rest spreekt voor zich!
REACTIES OP DIT ARTIKEL

BEDRIJF VAN DE MAAND

Programma & Uitslagen

Za. 7 dec.
Excelsior'31 14.30FC Lisse
Ter Leede 14.30VVOG
SC Feyenoord 14.30FC Rijnvogels
SVC'0814.30Kagia
Valken'68 14.30DoCoS
VVSB (zat.) 14.30Be Fair
Roodenburg 14.30Warmunda
IJsselmeervogels 15.00Noordwijk
Quick Boys 15.00Excelsior Maassluis
Rijnsburgse Boys 15.00TEC
Sparta Nijkerk 15.00VVSB
Van Nispen (zat.) 15.00Westlandia
Koninklijke HFC 15.30Katwijk
SV Hillegom 18.00Teylingen
Zo. 8 dec.
SJC14.00RKAVV
Foreholte14.00Concordia
Zwanenburg 14.00Van Nispen (zon.)