Hillegom heeft de kraker tegen EDO in de onderste regionen van de Eerste Klasse verloren van EDO. Op het eigen De Zanderij werd het 2-3. De ploeg van Arend Jan Kranenburg verspeelde een 2-0-voorsprong. De bezoekers speelden de tweede helft met tien man na een rode kaart.

In De Zilk eindigde de streekderby tussen Van Nispen (zon.) en Warmunda in 3-3. Niels Dijkstra was voor de Warmonders de grote man. De aanvaller scoorde drie keer voor zijn ploeg.

SJC voorkwam in de Hoofdklasse op de valreep een nederlaag bij Alphense Boys. Drie minuten voor tijd zette spits Tom Duindam de 1-1 op het scorebord.

In de Tweede Klasse speelde Foreholte op eigen veld gelijk tegen TAC ’90. Toni Arroyo maakte in de absolute slotfase de 2-2. Teylingen won uit bij GDA met 1-2.

Alphense Boys – SJC 1-1 (0-0)
Goal: Duindam

sv Hillegom – EDO 2-3 (2-0)
Goals: Tebbens, De Groot

GDA – Teylingen 1-2 (0-2)
Goals: Jongen, De Ridder

Foreholte – TAC ’90 2-2 (0-0)
Goal: Geerlings, T. Arroyo