Arno Dijkstra wordt niet direct warm of koud van de belangstelling uit het betaalde voetbal. Naar verluidt zou de spits in de belangstelling van Telstar staan. ,,Ik heb wel wat geruchten gehoord, dat is leuk, maar ik ben er eerlijk gezegd niet echt mee bezig.”

Dijkstra is bezig aan een spectaculair debuutseizoen bij Rijnvogels. Na het seizoen begonnen te zijn als reserve heeft hij inmiddels veertien goals achter zijn. Daarmee is hij medetopscorer van de Derde Divisie en leidt hij de dans in het VIDB Topscorersklassement.

‘Focus op Rijnvogels’
Vooralsnog opteert Dijkstra een langer verblijf op de Kooltuin. ,,Ik heb mijn contract verlengd en ben echt blij hier. Als er iets is, weten ze (Telstar, red.) mijn nummer, maar ik heb er eerlijk gezegd niet echt behoefte aan. Ik denk dat het verstandig(er) is om me op Rijnvogels te focussen.”

Omdat Dijkstra over een doorlopend contract beschikt, moet een geïnteresseerde club zijn contract aflopen en dus een transfersom op tafel leggen.

Foto: Piet van Kampen


REACTIES OP DIT ARTIKEL

Programma & Uitslagen

Di. 20 aug.
Oefenduels
Valken '680-1DEM 2
Teylingen 2-0Kagia
Van Nispen (zat.)2-1FC Lisse 2
Wo. 21 aug.
Oefenduels
ARC4-0Foreholte
Do. 22 aug.
Oefenduels
Hoofddorp5-1Hillegom
Za. 24 aug.
Scheveningen0-2Katwijk
Ter Leede2-0VVSB
Hoek1-0FC Lisse
Rijnsburgse Boys2-1De Treffers
Quick Boys1-1Noordwijk
Oefenduels
Noordwijk 21-2Van Nispen (zat.)
FC Rijnvogels1-1SJC
Valken '683-5Excelsior Maassluis 2
Kagia2-0VVSB (zat.)
TeylingenTer Leede 2
Zo. 25 aug.
Oefenduels
Van Nispen (zon.)14.00Onze Gazellen