Er moet ons even iets van het hart. Het zijn rare tijden. We voelen de machteloosheid rondom het coronavirus allemaal. Het zal de ene familie of ondernemer harder treffen dan de andere. Maar het enige wat we in deze tijden kunnen doen is solidair zijn richting elkaar. Elkaar helpen waar het kan.

Wij van Voetbal in de Bollenstreek hebben geen cruciaal beroep. Wij kunnen geen mensen beter maken. Het enige wat wij kunnen doen is blijven schrijven over het prachtige voetbalspelletje. Gewoon omdat het af en toe tussen alle ‘coronaberichten’ lekker is om even iets te kunnen lezen over jouw favoriete club.

Zolang wij onze redactie draaiende kunnen houden, blijven we dat voor jullie doen. We interviewen voetballers of trainers, melden transferberichten of proberen op social media mooie initiatieven een plek te geven.

Weet dat we aan jullie allen denken. Als je ondernemer bent en verlies lijdt of op leeftijd bent en je zorgen maakt over het virus. Blijf positief allemaal! En hopelijk tot snel langs de voetbalvelden.

Foto: Orange Pictures

Lees ook: Ervaren goalie gaat voor derde seizoen bij Ter Leede

POPULAIRE BERICHTEN