Het was weer een week waarin veel gebeurde. Heb je wat gemist? Geen probleem! Wij zetten de artikelen die je moet hebben gelezen voor je op een rijtje, zodat je alles alsnog op je gemak nog een keer kan checken. 

Timo Ruigrok gaat komend seizoen weer voetballen bij SJC. De middenvelder stapte afgelopen zomer over van de Noordwijkers naar VVSB. In kreeg hij het advies te stoppen met voetbal vanwege slijtage aan z’n linkerenkel, maar tegen alle adviezen in gaat hij volgend seizoen toch weer voetballen. In dit artikel geeft de oud-jeugdspeler van ADO Den Haag tekst en uitleg.

Wil je dit artikel lezen? Klik dan hier! 

Als aanvoerder van Kagia heeft hij waarschijnlijk deze zaterdag de eer om de schaal als eerste vast te houden. Pascal Timmermans speelt al jaren in het eerste elftal van Kagia en kan nu voor het eerst met z’n club kampioen worden. In dit stuk blikt Timmermans vooruit op de kampioenswedstrijd van de derdeklasser en legt hij uit waar het succes vandaan komt.

Wil je dit artikel lezen? Klik dan hier!

In onze rubriek ‘Het perfecte (plak)plaatje’ is deze keer Jeroen Dedel aan de beurt. De aanvaller van Hillegom legt in deze rubriek uit waarom hij dergelijke tatoeages heeft en wat de betekenissen achter deze plakplaatjes zijn. Daarnaast heeft Dedel een leuke anekdote over een tattoo die hij met Tom Broekhuizen zou zetten.

Wil je dit artikel lezen? Klik dan hier!

Hij maakte van alles mee in zijn carrière; speelde in het buitenland, voor topamateurclubs en zelfs in de voorronde van de Champions League. Na veertien seizoenen komt er een einde aan de loopbaan van Selmo Kurbegovic. ,,Ik ben wel het wel zat”, vertelt de 34-jarige aanvaller van Valken ’68 eerlijk. ,,Na al die jaren van verplichtingen en hoge verwachtingen. Overal zeggen ze: ‘Selmo doet het wel ff’. Maar zo werkt het niet.” In dit stuk geeft Kurbegovic tekst en uitleg waarom hij na dit seizoen stopt bij de Valkenburgers. 

Wil je dit artikel lezen? Klik dan hier!

Als klein jochie speelde hij ooit in de jeugd van RKVV Teylingen, voordat hij de stap naar buurman Ter Leede maakte. Daarna maakte Bilal el Kourami de overstap naar Warmond om bij de blauw-witten van Warmunda te spelen. De middenvelder keert komend seizoen weer terug op de plek waar hij ooit als jong broekie begon: Teylingen. In dit artikel vertelt de veelzijdige speler wat zijn verwachtingen zijn in Sassenheim.

Wil je dit artikel lezen? Klik dan hier!

Foto’s: Johanna Wever en Saam de Mooij

Lees ook: ‘Geloof in titel bij Ter Leede: ,,Winnen ook onze moeilijke wedstrijden” (video)
REACTIES OP DIT ARTIKEL

Programma & Uitslagen

Di. 17 sept.
Oefenduel
Quick Boys6-2TOGB
Za. 21 sept.
Katwijk0-0Quick Boys
FC Lisse2-4VVSB
FC Rijnvogels3-1Rijsoord
HVC'101-0Valken '68
Soccer Boys1-2Kagia
VVSB (zat.)5-1Nieuwkoop
Rijnsburgse Boys1-1Jong Volendam
ONS Sneek3-3Ter Leede
Van Nispen (zat.)3-1DoCoS
SJC (zat.)2-0Warmunda
TEC1-1Noordwijk
Zo. 22 sept.
SJC14.00Quick '20
Hillegom14.00ASC
Foreholte14.00RKDEO
Altior14.00Teylingen
VSV14.00Van Nispen (zon.)