Het was weer een week waarin veel gebeurde. Heb je wat gemist? Geen probleem! Wij zetten de artikelen die je moet hebben gelezen voor je op een rijtje, zodat je alles alsnog op je gemak nog een keer kan checken.

Frank Tervoert past goed bij VVSB en doet het daarnaast ook nog eens naar behoren als aanvalsleider in Noordwijkerhout. Toch kiest de aanvaller ervoor om zijn contract op De Boekhorst niet te verlengen. Hij gaat namelijk in het nieuwe seizoen een wereldreis maken met zijn vrouw. Ook is het nog maar de vraag of de oud-speler van GVVV, Katwijk en Rijnsburgse Boys ooit nog terugkeert op het hoogste niveau. Je leest het allemaal in dit artikel.

Wil je dit artikel lezen? Klik dan hier! 

 

Met zes goals en één assist in de laatste zeven wedstrijden kunnen we concluderen dat Kay Tejan de man in vorm is bij Quick Boys. Met zijn elftal gaat de aanvaller op jacht naar de titel in de Derde Divisie. In dit stuk vertelt de topscorer van de ploeg waarom het steeds beter met hem, maar ook met het elftal draait. Daarnaast heeft de oud-jeugdspeler van FC Volendam de nodige doelen voor zichzelf opgesteld.

Wil je dit artikel lezen? Klik dan hier! 

Als assistent-trainer zag hij de ondergang van Sjaak Polak bij SJC. Was hij het ermee eens? Nee. Zag hij het ontslag van zijn collega aankomen? Nee. In dit artikel vertelt de interim-trainer van de Noordwijkers, Tom van Rijn, over het ontslag van Polak en wat hij allemaal van de oud-prof als trainer heeft geleerd. Daarnaast laat hij weten hoe hij met zijn ploeg de resterende wedstrijden wil doorkomen.

Wil je dit artikel lezen? Klik dan hier! 

Van de Eerste Klasse zondag naar de Hoofdklasse A op de zaterdag. Ook wel van het Amsterdamse Zeeburgia naar Ter Leede. Sohaib Echahbouni maakt komende zomer de overstap naar Sassenheim en dat is een bewuste keuze. In de Bollenstreek wil de multifunctionele speler zich ontwikkelen en zichzelf klaarstomen voor de volgende stap in zijn carrière.

Wil je dit artikel lezen? Klik dan hier! 

Een oefenwedstrijd spelen voor 8000 toeschouwers tegen het Nederlands Elftal wat zich voorbereidde op het WK in 1994. Wie kan dat nou zeggen? Jos de Haas in ieder geval wel. De oud-verdediger kwam in het verleden uit voor SJC, Noordwijk en VVSB. Hoe is het met de Noordwijker? En wat doet hij tegenwoordig in het dagelijks leven? Dat lees je in dit artikel.

Wil je dit artikel lezen? Klik dan hier!

Archieffoto’s: Orange Pictures en Johanna WeverPOPULAIRE BERICHTEN