Het was weer een week waarin veel gebeurde. Heb je wat gemist? Geen probleem! Wij zetten dé artikelen die je moet lezen op een rijtje voor je, zodat je alles alsnog op je gemak terug kan lezen. 

Kevin Winter is sinds augustus technisch manager bij FC Lisse. De oud-middenvelder van onder andere Lisse, Rijnsburgse Boys en IJsselmeervogels vertelt in dit artikel over zijn eerste maanden bij de club en gaat in op het transferbeleid wat de derdedivisionist voert. Wat zoekt Winter in een speler? Wanneer wordt er afscheid genomen van een bepaalde speler? Daarnaast gaat de technisch manager nog in op het vertrek van ‘clubjongens’ Justin Valk en Bas Buimer.

Wil je dit artikel lezen? Klik dan hier! 

Dennis van der Plas stond anderhalf jaar aan de kant met blessureleed. In de tussentijd gebeurde er veel bij Quick Boys en raakte de verdediger een beetje in de vergetelheid. Hij knokte zich terug van een kruisband-blessure en maakte tegen ASWH (2-1 verlies, red.) zijn rentree. De nederlaag kon hem een zorg wezen, want uiteindelijk is hij weer terug waar hij hoort: op het veld.

Wil je dit artikel lezen? Klik dan hier!

Wilfred van Leeuwen vertrekt aan het einde van het seizoen bij Rijnsburgse Boys. Zijn vertrek kunnen we vrij abrupt en onverwachts noemen. De oefenmeester tekende voor twee seizoenen bij ‘de uien’, maar dient deze dus niet uit. In dit artikel legt de trainer uit waarom. Daarnaast reageert ook voorzitter Ad Hendriksen op het vertrek van de Sassenheimer en laat hij zich uit over de zoektocht naar een nieuwe trainer.

Wil je dit artikel lezen? Klik dan hier! 

Ook bij SV Hillegom was er het nodige te doen om de trainers. Stefan Teeken kreeg donderdagavond namelijk zijn congé en wordt vervangen door een oude bekende: Bas Naber. Naber moet ervoor zorgen dat de Hillegommers alsnog in de Eerste Klasse blijven. In dit artikel reageert voorzitter Han van den Hof op het vertrek van Teeken en wordt teruggeblikt op de afgelopen maanden op De Zanderij. Wat ging er precies fout?

Wil je dit artikel lezen? Klik dan hier! 

Dogan Corneille was in het verleden trainer van onder andere vv Noordwijk, maar maakt nu de dienst uit in het Rijnmond-gebied bij Excelsior Maassluis. De oefenmeester vertelt over zijn dienstverband bij de club en hoe het is om met één van de beste jeugdopleidingen uit het amateurvoetbal te werken. Daarnaast vraagt de hoofdtrainer zich hard op af wanneer een club rijk is. Met veel geld of een goede jeugdopleiding?

Wil je dit artikel lezen? Klik dan hier! 

Archieffoto’s: Hubert Habers, Orange Pictures, Dirk van der Reep
REACTIES OP DIT ARTIKEL

Programma & Uitslagen

Za. 13 jul.
Oefenwedstrijd
FC Rijnvogels4-0FC Lisse
Za. 20 jul.
Oefenwedstrijd
Katwijk14.30FC Rijnvogels